Reebok loopband: Top of Flop?

Overweeg je om een Reebok loopband aan te schaffen? Of wil je graag meer te weten komen over de loopbanden van dit merk? Voor alle informatie over de Reebok loopbanden zit je in dit artikel goed.

Wij voorzien je namelijk van alle mogelijke informatie over dit merk, inclusief onze persoonlijke bevindingen.

Het aanbod loopbanden van Reebok

Welke eisen stel jij aan je nieuwe loopband voor thuis? Op basis van je eisen kun je op zoek gaan naar een geschikte loopband. De kans is daarbij zeker aanwezig dat je bij Reebok uitkomt.

Binnen het huidige aanbod valt namelijk de diversiteit op. Deze diversiteit uit zich op het gebied van de prijzen, maar ook op het gebied van de mogelijkheden.

Sommige loopbanden zijn van veel instelmogelijkheden en programma’s voorzien, terwijl andere loopbanden een stuk eenvoudiger zijn.

De Reebok GT30, Reebok Zjet 460 en Reebok GT40S zijn enkele loopbanden die van het huidige aanbod onderdeel uitmaken. Deze loopbanden hebben uiteenlopende prijzen en zijn stuk voor stuk verschillend.

Dit heeft onder meer betrekking op het aantal trainingsprogramma’s. Wat bij de meeste loopbanden wel gelijk aan elkaar is, is de maximale snelheid.

De meeste loopbanden van Reebok hebben een maximale snelheid van 20 km/h. Dat is toch wel indrukwekkend te noemen; de loopbanden van Reebok zijn hierdoor ook voor het intensievere gebruik geschikt.

Waar kun je een nieuwe Reebok loopband kopen?

Wil je graag een nieuwe loopband van het merk Reebok kopen? Dan heb je hiervoor meerdere mogelijkheden.

Zo is het mogelijk om bij Bol.com voor een loopband van dit merk te kiezen. Deze grote webshop biedt meerdere loopbanden van Reebok aan. Ditzelfde geldt ook voor de Buffalo webshop of de webshop Fitnessdigital.nl

Kun je ook een tweedehands Reebok loopband kopen?

Ja, het is mogelijk om een tweedehands Reebok loopband te kopen. Bij onder meer Marktplaats vind je meerdere tweedehands loopbanden van dit merk.

Je kunt je echter afvragen of een tweedehands Reebok loopband een verstandige keuze is. Wij denken zelf van niet. Dit komt voornamelijk doordat de tijd niet stilgestaan heeft.

De meeste loopbanden van Reebok zijn hierdoor ietwat achterhaald te noemen. Ook hebben wij opgemerkt dat de tweedehands varianten alsnog behoorlijk duur zijn. Voor de gevraagde bedragen is het beter om een gloednieuwe loopband te kopen.

Kom je toch een interessante tweedehands Reebok loopband tegen? Zorg er dan voor dat je kritisch bent. Kijk kritisch naar het prijskaartje en vraag zoveel mogelijk foto’s op.

Aan de hand van de foto’s krijg je een duidelijke(re) indruk van de huidige staat van de Reebok loopband.

Hoe verhoudt Reebok zich tot andere merken?

Als je een nieuwe loopband wilt kopen, heb je voldoende keuze. Je kunt dus uit meerdere modellen van Reebok kiezen, maar ook uit heel veel modellen van heel veel andere merken.

Ten opzichte van andere merken vallen enkele zaken op:

  • De Reebok loopbanden zijn erg groot en zwaar. Dit maakt een Reebok loopband eigenlijk minder geschikt voor thuisgebruik. Tegelijkertijd zijn de loopbanden van Reebok hierdoor wel geschikt voor de zwaardere mensen.
  • De Reebok loopbanden zijn duur. Dit is vooral het geval als je de loopbanden van dit merk afzet tegen bijvoorbeeld de Tunturi en VirtuFit loopbanden. Die twee merken leveren geweldige loopbanden zonder hier de hoofdprijs voor te vragen. Veel van de Reebok loopbanden zijn in ieder geval duurder.
  • De Reebok loopbanden zijn niet super innovatief. Kies je voor een gloednieuwe loopband van een A-merk? Dan merk je direct dat dit vrij innovatieve loopbanden zijn. Daar is bij de Reebok loopbanden toch in mindere mate sprake van. Dat komt puur doordat de loopbanden alweer wat jaartjes oud zijn.

Over het merk Reebok

Het merk Reebok is bekend geworden door de sportschoenen, sportkledij en aanverwante producten. Wist je echter dat dit merk ook al geruime tijd fitnessapparaten aanbiedt? Ja, zeker. Het gaat hierbij om onder meer loopbanden, hometrainers en roeitrainers.

De loopbanden die dit merk aanbiedt, zijn deels voor thuisgebruik geschikt. Er zijn namelijk ook een paar loopbanden voor (semi)professioneel gebruik geschikt. Die varianten zijn uiteraard een stuk duurder, uitgebreider en groter.

De loopbanden van Reebok worden in allerlei soorten en maten aangeboden. Wat daarbij ook opvalt, is dat een Reebok loopband niet per definitie goedkoop te noemen is.

Kijk je bijvoorbeeld naar een basic loopband van VirtuFit of Tunturi? Dan zijn die loopbanden eigenlijk goedkoper dan de loopbanden van Reebok.

Is een Reebok loopband aan te raden?

Lange tijd was een Reebok loopband zeker aan te raden. Op dit moment raden wij je een Reebok loopband echter minder aan. Dit heeft twee redenen:

  • Reebok heeft weinig gloednieuwe modellen. Bij andere merken kun je uit meer gloednieuwe modellen kiezen, waarbij je van de nieuwste technologieën verzekerd bent.
  • De loopbanden van Reebok zijn duur. Ook valt op dat de loopbanden van dit merk duur zijn. Dit geldt voor de varianten die nu nog nieuw aangeboden worden, maar geldt ook voor tweedehands varianten.

Op zich is een Reebok loopband een prima loopband. Toch raden wij je aan om je pijlen op een nieuwe loopband van een ander merk te richten. In veel gevallen geniet je dan van een betere prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk hieronder de beste loopbanden voor thuisgebruik:


Andere merken loopbanden:


Plaats een reactie