7x beste loopband voor onder je bureau

Hoeveel uur per dag breng jij zittend of staand werkend door? Hoogstwaarschijnlijk gaat het om heel wat uren. Heel wat uren waarin je eigenlijk niet in beweging komt.

Gelukkig is dit iets dat je vrij simpel op kunt lossen. Hoe? Met een loopband voor onder je bureau. Een loopband onder je bureau stelt je in staat om tijdens het werken lekker in beweging te komen.

Kun je dan rennen op zo’n kantoor loopband onder je bureau? Nee, dat is niet zozeer het geval. Een bureau loopband leent zich juist prima voor het maken van wandelingen.

Tijdens deze wandelingen werk je rustig door; je merkt al snel dat je veel effectiever, sneller en beter werkt!

De beste loopbanden voor onder bureaus uitgelicht

Wil je graag een loopband onder je sta bureau of zit bureau hebben? Dan kom je al snel bij een kleine loopband voor onder je bureau uit. Er is simpelweg geen ruimte voor een ‘normale’ loopband.

Gelukkig kun je uit meerdere kleine loopbanden kiezen. Wij hebben alvast de 7 beste loopbanden voor onder je bureau geselecteerd.

 1. Dreaver S310
 2. LifeSpan – Bureau Loopband TR1200 DT5 48
 3. WalkingPad C2 Opvouwbare Loopband
 4. Novoz Loopband Bureau
 5. CITYSPORTS Loopband
 6. Sportstech smart LED loopband
 7. Walkingpad R2 Opvouwbare Hardloopband

1. Dreaver S310

De Dreaver S310 vinden wij de beste loopband voor onder je bureau. Je neemt zittend plaats achter je bureau, waarna je met deze loopband aangenaam kunt wandelen.

Heb je een sta bureau? Dan is het zelfs mogelijk om iets harder te wandelen/joggen op de Dreaver S310.

Deze kleine loopband biedt een snelheid van 1 t/m 6 km/u aan. Het is dus geen hardloopband, maar wel een uitermate fijne walkingband. Bovendien heb je de keuze uit 6 programma’s.

Met die programma’s maak je het wandelen op deze loopband onder je bureau een stuk leuker. Doordat ‘ie lekker plat en compact is, berg je ‘m nadien ook makkelijk op. Of je laat ‘m onder je bureau staan.2. LifeSpan – Bureau Loopband TR1200 DT5 48

Wil je graag een bureau met loopband hebben? Dan raden wij je graag de LifeSpan – Bureau Loopband TR1200 DT5 48 aan.

Dit is een normale loopband, maar dan met aan de bovenzijde een bureau aangebracht. Je bent hierdoor nóg beter in staat om tegelijkertijd te bewegen en te werken.

Voor de LifeSpan – Bureau Loopband TR1200 DT5 48 moet je vrij diep in de buidel tasten. Dat is de moeite echter meer dan waard.

Deze loopband is namelijk geheel naar wens te stellen, is compact uitgevoerd en maakt amper lawaai. Je bent hierdoor tijdens het sporten zelfs in staat om te bellen.3. WalkingPad C2 Opvouwbare Loopband

Heb je het liefste een compacte loopband voor onder je bureau? Kijk dan eens naar de WalkingPad C2 Opvouwbare Loopband. Deze loopband is van zichzelf al compact, waardoor je ’m makkelijk een plekje onder je bureau geeft.

Tijdens het werken ben je vervolgens in staat om op een aangename manier in beweging te komen.

Nadien berg je de WalkingPad C2 Opvouwbare Loopband bijzonder makkelijk op. Deze loopband is compact op te vouwen, waardoor ‘ie weinig ruimte in je kantoor in beslag neemt. Deze loopband heeft een maximale snelheid van 6 kilometer per uur.4. Novoz Loopband Bureau

Tijdens het werken in beweging komen, doe je ook met de Novoz Loopband Bureau. Deze compacte wandelband leg je onder je bureau neer, waarna je tijdens het werken lekker kunt wandelen. Dit doe je met een maximale snelheid van 6 kilometer per uur.

Je kunt de trainingen wel net iets zwaarder voor jezelf maken. Dat is te danken aan de 6 programma’s waar de Novoz Loopband Bureau over beschikt.

Deze loopband is makkelijk te verplaatsen en beschikt ook nog over een display. Na het wandelen tijdens het werken zie je precies hoeveel calorieën je verbruikt hebt. En welke afstand je afgelegd hebt.5. CITYSPORTS Loopband

Ook de CITYSPORTS Loopband vinden wij een geweldige loopband voor in je kantoor. Deze loopband is zelfs met die locatie in gedachte ontwikkeld. Dit blijkt onder meer uit de compacte vormgeving, het lage geluidsniveau en enkele leuke extra’s.

Met deze loopband kun je met een maximale snelheid van 6 km/u wandelen. Voor tijdens het werken is dit meer dan voldoende. Geniet je tijdens het werken & wandelen graag van je favoriete muziek? Dan komt de ingebouwde bluetooth luidspreker goed van pas.

Door het strakke en slanke ontwerp geef je ‘m moeiteloos een plekje in je kantoor. Ook het opbergen van deze kantoor loopband is een fluitje van een cent.6. Sportstech smart LED loopband

De Sportstech smart LED loopband is een prima loopband voor onder je bureau. Met name als je een sta bureau hebt, ben je in staat om op een geweldige manier in beweging te komen.

Je werkt op je gemakje, terwijl je ondertussen je benen in beweging laat komen. Dat doe je op deze wandelband met een maximale snelheid van 6 kilometer per uur.

Deze loopband is van opvallend veel extra’s voorzien. Zo kun je ‘m aan je smartphone koppelen. Ook heeft de loopband een LCD display en een bluetooth speaker.

Met deze speaker geniet je tijdens het wandelen ook nog van je favoriete muziek. Grote kans dat je werk hierdoor nóg sneller klaar is.7. Walkingpad R2 Opvouwbare Hardloopband

Wil je tijdens het werken net iets harder kunnen lopen? Dan is de Walkingpad R2 Opvouwbare Hardloopband de beste optie voor je.

Bij deze loopband voor onder je bureau geniet je van een maximale snelheid van 12 km/u. Door deze hoge maximale snelheid is deze loopband zeker niet voor iedereen geschikt.

Eén van de vereisten is dat je 2 dingen tegelijkertijd moet kunnen. Ook is het niet bij alle werkzaamheden mogelijk om met een snelheid van 12 km/h hard te lopen.

Probeer dit maar eens tegelijkertijd met typen te doen. Dat is bijna niet te doen. Desalniettemin zijn wij enthousiast over deze unieke loopband voor onder je bureau.Wat typeert een loopband voor onder je bureau?

Een stapband onder je bureau kent een paar opvallende kenmerken:

 • De loopband is erg plat en slank. Dit is de enige mogelijkheid om zo’n loopband überhaupt onder je bureau kwijt te kunnen. Een dergelijke loopband kun je dan ook als een mini loopband zien.
 • Makkelijk op te bergen. Net zoals een loopband kantoor is ook een loopband voor onder je bureau makkelijk op te bergen. Dit komt door de compacte afmetingen, maar veelal ook door de opvouwmogelijkheid.
 • Geen leuning. Er bestaat simpelweg geen loopband voor onder je bureau met leuning. Het gaat altijd om een loopband zonder steun.
 • Beperkte maximale snelheid. Een loopband voor onder je bureau is in 99% van de gevallen een wandelband. Dit houdt in dat de maximale snelheid 6 kilometer per uur is.

Voor wie is een loopband voor onder het bureau geschikt?

Een loopband voor onder het bureau is geschikt voor mensen die vaak zitten. Tijdens het werken kun je je benen rustig op de loopband in beweging laten komen.

Wat wij vooral zien, is dat het de loopband bij een sta bureau gebruikt worden. Door staand te werken, voorkom je al dat je zit. Door tijdens het staande werken ook nog te wandelen, ben je nóg gezonder bezig.

Een dergelijke loopband is dan ook niet voor het ‘normale’ gebruik geschikt. Nee, zo’n loopband moet je echt achter je bureau gebruiken. En dan idealiter ook nog achter een sta bureau.

Hoe vind je de ideale loopband voor onder je bureau?

Het is vooral van belang om naar de afmetingen te kijken. Je moet goed naar de afmetingen van je bureau kijken én naar de afmetingen van de loopband. Deze afmetingen moet je goed op elkaar afstemmen. Kijk hierbij ook goed naar de opvouw-/opbergmogelijkheden.

Verder heb je met je persoonlijke voorkeuren te maken. Neem je genoegen met een wandelband van maximaal 6 km/h? Of wil je harder kunnen joggen? In dat geval slinkt het aanbod aanzienlijk. De meeste loopbanden voor onder je bureau zijn immers wandelbanden.

Tot slot moet je goed naar de samenstelling kijken. Je kunt voor een losse loopband kiezen, maar je kunt ook voor een bureau met loopband gaan. Dat is eigenlijk de ideale samenstelling. Jammer genoeg moet je hiervoor wel heel diep in de buidel tasten.

Wat zijn de loopband onder bureau ervaringen?

Online zijn her en der wat loopband onder het bureau ervaringen te vinden. Wat hieruit blijkt, is het volgende:

 • Een loopband onder je bureau en zittend werk uitvoeren is lastig. Dit is op zich mogelijk, maar je moet de bureaustoel dan wel perfect instellen.
 • De nodige mensen gebruiken een loopband met een sta bureau. Bij een sta bureau is het, volgens velen, wel prima mogelijk om van de loopband onder het bureau gebruik te maken. Staand werken en wandelen; dat is nog eens een goede combinatie.

Is een loopband voor onder je bureau aan te raden?

Heb je voldoende ruimte onder je bureau over? Wil je tijdens het werken in beweging komen? En heb je idealiter een sta bureau?

Als je op deze vragen ‘ja’ kunt antwoorden, is een loopband voor onder je bureau zeker aan te raden.


Misschien ook interessant: